Inloggen - Inschrijven

Klik op een van de icoontjes en kies je favoriete Lili look!

Kies je persoonlijke lili thema:

blue purple green beige default red

Lindsay Lohan ontwerpt eigen 'Lohan Island' in Dubai

Lindsay Lohan ontwerpt eigen 'Lohan Island' in Dubai
In de Amerikaanse talkshow 'The Wendy Williams Show' heeft actrice Lindsay Lohan onthult dat ze plannen heeft om één van de eilanden in de artificiële archipel voor de kust van Dubai - 'The World Islands' - naar haar eigen smaak te ontwerpen. Het kunstmatige eiland zal 'Lohan Island' heten. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People.
Het bleef lang stil rond de 'Mean Girls'-actrice, maar deze week kwam de 31-jarige Lohan boven water met enkele nieuwe projecten. Zo zal ze binnenkort te zien zijn in de Britse sitcom 'Sick Note' naast Rupert Grint en Nick Frost en heeft ze grootse privéplannen die haar indrukwekkende vastgoedportefeuille nog wat zullen aandikken. Ze is al trotse eigenaar van een nachtclub in Athene - de 'Lohan Nightclub' - en kondigde aan dat ze binnenkort een nieuwe club in Mykonos zal openen. Maar veruit het grootste project wordt de inrichting van haar eigen, zelf ontworpen eiland.

'The World Islands' is een gigantisch toeristisch bouwproject, vier kilometer voor de kust van Dubai. Het is tot op heden 's werelds grootste en meest ambitieuze baggerproject, met een prijskaartje van naar schatting 8,5 miljard euro. De bouw van het archipel van 9 km op 6 km, waarbinnen zo'n 300 eilandjes liggen, begon in 2003 en de eerste eilanden werden eind vorig jaar opgeleverd. Gigantische vastgoedprojecten hebben er plaats, geïnspireerd op diverse locaties in de wereld. Zo bestaat er een eiland dat zich spiegelt aan de elegantie van Venetië, of eentje waar je je in een betoverend bergdorpje in Zwitserland waant.

Bovendien plant Lohan dit najaar haar filmcomeback met de horrorprent 'The Shadow Within', waarin ze een privédetective speelt die afstamt van weerwolven.

Lees meer news People

Gratis horoscoop van de dag

Klik op jouw teken om jouw horoscoop van de dag te weten (liefde, werk, gezondheid).

Nieuwste VIB berichten :