Inloggen - Inschrijven

Klik op een van de icoontjes en kies je favoriete Lili look!

Kies je persoonlijke lili thema:

blue purple green beige default red

Jouw persoonlijk Coca-Cola flesje

Jouw persoonlijk Coca-Cola flesje
Deze zomer nodigt Coca-Cola iedereen uit onder het motto 'Share a Coke' om een persoonlijk flesje of blikje Coca-Cola te delen met vrienden en familie. Het iconische opschrift 'Coca-Cola' zal voor het eerst deels worden vervangen door Belgische voornamen.

Tijdens de zomercampagne zullen consumenten voor het eerst niet alleen 'Coca-Cola' op het drankje aantreffen, maar aan een zijde ook één van de 150 meest courante Belgische voornamen1, van Adrien tot Yannick. Van eind april tot eind augustus 2013 zullen de voornamen door het hele land op de schappen verschijnen, op de 500 ml PET flesjes van Coca- Cola, Coca-Cola Zero en Coca-Cola light. De andere verpakkingen Coca-Cola, Coca-Cola Zero
en Coca- Cola light worden speciaal gereserveerd voor het delen met 'Me', 'You', 'Friends', 'Family' en 'Love'. Tot slot zal er op de achterkant van het etiket van elk glazen flesje Coca- Cola, Coca-Cola Zero en Coca-Cola light (200ml) een leuke happiness-boodschap te vinden zijn.

Voor de mensen die op zoek zijn naar een verpakking met een voornaam die niet tot de 150 meest courante Belgische namen behoort, is het mogelijk om via de speciale labelmachines blikjes Coca-Cola te personaliseren. Tot eind augustus reizen de machines door België om iedereen de mogelijkheid te bieden in het bezit te komen van zijn eigen Coca-Cola blikje.

Daarnaast is het mogelijk om online van de 'Share a Coke' campagne mee te genieten. Op www.shareacoke.be kunnen consumenten een gepersonaliseerd virtueel blikje Coca-Cola maken en met familie en vrienden digitaal delen. Vanaf 8 mei komt er een TV-spot waarin Belgische tieners persoonlijke boodschappen brengen voor vrienden of familie.

Als je wil weten welke voornamen voorkomen op de flesjes Coca-Cola in de schappen, kan je terecht op www.shareacoke.be. Hier vind je een lijst met de 150 populairste voornamen in België. De selectie gebeurde op basis van officiële bronnen.

Nog meer news

Gratis horoscoop van de dag

Klik op jouw teken om jouw horoscoop van de dag te weten (liefde, werk, gezondheid).

Nieuwste VIB berichten :