Inloggen - Inschrijven

Klik op een van de icoontjes en kies je favoriete Lili look!

Kies je persoonlijke lili thema:

blue purple green beige default red

1ste Nespresso Ice Bar in België landt 22 & 23 juni op Brussels Flageyplein

1ste Nespresso Ice Bar in België landt 22 & 23 juni op Brussels Flageyplein
"19u aan de zomerbar?" of "Barbecue in het park… Nu! Kom je ook?" Als deze resem vragen je telefoon overspoelt, kan dat maar één ding betekenen: de zomer is er! Wacht nog even voor je die fontein omdoopt tot plonsbad, want Nespresso verkoelt je deze zomer op een minstens even originele manier: met twee nieuwe limited edition iced coffees met de namen: Ispirazione Shakerato & Ispirazione Salentina én een pop-up Ice Bar in hartje Brussel! Of hoe je zomer in de stad er instant chiller op geworden is.

Het Brusselse Flageyplein is hot! Of beter gezegd: chill. Op 22 en 23 juni poot Nespresso er namelijk een heuse Ice Bar neer. Op het lichtjes onderkoelde menu? Iced coffee natuurlijk. Terwijl je binnen even kan afkoelen bij -10 °C – ja, er zijn dekentjes voorzien – en een verfrissende iced coffee, hangt er op en rond de Ice Bar een zomerse beach sfeer. Inclusief loungezetels en strandcabine. Have a seat, an iced coffee and enjoy the summer.

Nog een graadje cooler? Ja, waarom niet! Om het iced coffee plaatje te vervolledigen: Hannah Van Ongevalle: bartender en mede-eigenaar van cocktailbar The Pharmacy / Knokke én koffiefan. De auteur van 'Come Take A Sip With Me' ontwikkelde voor de gelegenheid enkele (non-)alcoholische recepten die in de Ice Bar op de kaart zullen pronken.

Praktisch:
- Locatie: Flageyplein, 1050 Brussel
- Open op vrijdag 22 en zaterdag 23 juni van 12u–20u

Nog meer news