Inloggen - Inschrijven

Klik op een van de icoontjes en kies je favoriete Lili look!

Kies je persoonlijke lili thema:

blue purple green beige default red

1ste Nespresso Ice Bar in België landt 22 & 23 juni op Brussels Flageyplein

1ste Nespresso Ice Bar in België landt 22 & 23 juni op Brussels Flageyplein
"19u aan de zomerbar?" of "Barbecue in het park… Nu! Kom je ook?" Als deze resem vragen je telefoon overspoelt, kan dat maar één ding betekenen: de zomer is er! Wacht nog even voor je die fontein omdoopt tot plonsbad, want Nespresso verkoelt je deze zomer op een minstens even originele manier: met twee nieuwe limited edition iced coffees met de namen: Ispirazione Shakerato & Ispirazione Salentina én een pop-up Ice Bar in hartje Brussel! Of hoe je zomer in de stad er instant chiller op geworden is.

Het Brusselse Flageyplein is hot! Of beter gezegd: chill. Op 22 en 23 juni poot Nespresso er namelijk een heuse Ice Bar neer. Op het lichtjes onderkoelde menu? Iced coffee natuurlijk. Terwijl je binnen even kan afkoelen bij -10 °C – ja, er zijn dekentjes voorzien – en een verfrissende iced coffee, hangt er op en rond de Ice Bar een zomerse beach sfeer. Inclusief loungezetels en strandcabine. Have a seat, an iced coffee and enjoy the summer.

Nog een graadje cooler? Ja, waarom niet! Om het iced coffee plaatje te vervolledigen: Hannah Van Ongevalle: bartender en mede-eigenaar van cocktailbar The Pharmacy / Knokke én koffiefan. De auteur van 'Come Take A Sip With Me' ontwikkelde voor de gelegenheid enkele (non-)alcoholische recepten die in de Ice Bar op de kaart zullen pronken.

Praktisch:
- Locatie: Flageyplein, 1050 Brussel
- Open op vrijdag 22 en zaterdag 23 juni van 12u–20u

Nog meer news

Gratis horoscoop van de dag

Klik op jouw teken om jouw horoscoop van de dag te weten (liefde, werk, gezondheid).

Nieuwste VIB berichten :