Inloggen - Inschrijven

Klik op een van de icoontjes en kies je favoriete Lili look!

Kies je persoonlijke lili thema:

blue purple green beige default red

Delforge lanceert de Delforge Cinnamon Frost op de Gentse Winterfeesten

Delforge lanceert de Delforge Cinnamon Frost op de Gentse Winterfeesten
Delforge, dé specialist bij uitstek op het vlak van traditionele kermisspecialiteiten, innoveert met nieuwe smaken en lekkernijen en lanceert in primeur de 'Delforge Christmas Cinnamon Frost'. Te ontdekken vanaf 8 december op de 'Gentse Winterfeesten'.

Het huis Delforge is welbekend op alle grote en mindergrote kermissen over het hele land voor haar overheerlijke kermisspecialiteiten. Dit jaar staat Delforge voor het eerst op de Kerstmarkt in Gent, de Gentse Winterfeesten, met een gloednieuwe chalet en concept. Om je vingers van af te likken deze winter!

Voor de Gentse Winterfeesten heeft Vincent Delforge zijn concept nieuw leven ingeblazen door de smoutebol, of in Gent eerder bekend als de "oliebol", sexy, ludiek en feestelijk te maken. The Delforge Christmas Factory staat toe aan amateurs om zélf hun favoriete combinaties te maken door de oliebollen en churros onder te dompelen in talloze dips en toppings naar keuze. Onder de dips kan je onder meer de volgende smaken terugvinden: Honey, Caramel Fudge, een speciale 'Delforge blend' van Callebaut chocolade, Lackmans stroop en voor de volwassenen die iets gewaagder willen, is er ook Grand Marnier of Rhum raisins. Onder de toppings is er een keuze uit Coco, Speculoos, Mini Marshmallows, vers fruit, Meringue Crunch of Krokante ui.

The Delforge Christmas Factory is de gloednieuwe chalet waar al deze nieuwe specialiteiten kunnen worden gedegusteerd, dit alles is een magische en feestelijke sfeer van een chalet volledig in de kerstkleuren en onder het wakend oog van twee gigantische kerstmannen in het hartje van het kerstdorp van de Gentse Winterfeesten.

Maar de grootste innovatie van deze winter is zonder twijfel de 'Delforge Christmas Cinnamon Frost', een exclusieve creatie van de laatste telg van Huis Delforge, met name Victoria Delforge, die hiermee haar allereerste ontwerp voorstelt, met het diploma op zak van de gereputeerde hotelschool Ter Duinen.

Het recept van haar Christmas Cinnamon Frost is een subtiele en innoverende combinatie van smaken. De frost heeft zijn roze kleur te danken aan de suikerspin die de basis vormt van deze lekkernij en verder werd ontwikkeld met kaneel en natuurlijke vanille.

Deze overheerlijke lekkernij zal eveneens verkrijgbaar zijn in potten aan 4,50€ voor diegenen die niet meer zonder zouden kunnen en het graag mee naar huis willen nemen!

Nog meer news