Inloggen - Inschrijven

Klik op een van de icoontjes en kies je favoriete Lili look!

Kies je persoonlijke lili thema:

blue purple green beige default red

Culinaria, een must voor fijnproevers!

Culinaria, een must voor fijnproevers!
Van 18 tot 22 oktober kun je in Brussel weer naar Culinaria, een gastronomisch festival waar meer dan 30 sterrenchefs het beste van zichzelf laten zien. Genieten in een feestelijke sfeer!
Wie Culinaria bezoekt wordt al meteen bij aankomst - en de hele avond lang - getrakteerd op een unieke ervaring.
 
Je wordt ontvangen in een buitengewone setting, waar je de chefs aan het werk kunt zien zoals nooit tevoren. De verwelkoming gebeurt met een Hendrick’s cocktail, en vervolgens kun je je te goed doen aan een van de drie vijfgangenmenu’s die de chefs klaarmaken in hun open keuken.


 
Die chefs zijn overigens niet de minsten. Fijnproevers kunnen genieten van gerechten van onder meer Viki Geunes, Yves Mattagne, Pierre Marcolini, Antonio Malerba, Bruno Timperman, Michaël Vrijmoed, Frédéric Chabbert, Pierre Balthazar, Pascal Devalkeneer, Dennis Broeckx en Isabelle Arpin.
 
Prijskaartje? Vanaf 70 euro krijg je een aperitief op basis van Hendrick’s Gin, een vijfgangenmenu (vier hartige gerechten en een dessert), een kaasbordje geselecteerd door Kaas uit Zwitserland, 1 Leffe, water van S.Pellegrino naar believen, en koffie Masalto.
 
Ook het vermelden waard: op zondag is er de eerste brunch van de chefs. De chefs houden het rustig en nodigen je uit aan grote tafels om te genieten van een zondagse brunch. Deze festiviteit vindt plaats met alle chefs die sinds het ontstaan aan Culinaria hebben deelgenomen. De brunch verloopt in een vrolijke, gezellige en familiale sfeer. Volwassenen betalen in voorverkoop € 45 (ter plaaste € 55), kinderen € 15 in voorverkoop en € 25 ter plaatse.
 
Reken op een feestelijke sfeer. Elke avond, van woensdag tot zaterdag, én de zondagse brunch worden afgerond met een muzieksessie met DJ.
 
 
Culinaria, elke avond van woensdag 18 tot zaterdag 22 oktober, en een brunch zondagmiddag.
 
Locatie: ‘Key West’, Vaartdijk 8, Anderlecht.
Beveiligde parking met shuttledienst.

Info:
www.culinaria.brussels

Nog meer news

Nieuwste VIB berichten :