Inloggen - Inschrijven

Klik op een van de icoontjes en kies je favoriete Lili look!

Kies je persoonlijke lili thema:

blue purple green beige default red

De iconische mayonaise van Hellmann's

De iconische mayonaise van Hellmann's
Bovenop, langs, naast of zelfs in je eten, waar precies Hellmann’s op je bord ligt, durft al eens te variëren. Eén ding staat echter vast: het merk heeft iets met lekker eten. Meer zelfs, ze hebben er hun missie van gemaakt om op te komen voor 'good food', of dat nu heerlijk zoet, best pittig, exotisch, van bij ons, snel gemaakt of met veel liefde bereid is.

Smaak is alles bij Hellmann’s. En dat is al een tijdje zo. Sinds 1905 om precies te zijn. Dat is het jaar waarin oprichter Richard Hellmann’s zijn eigen 'deli' opende in New York. Hij verkocht er onder andere zelfgemaakte mayonaise naar een recept van zijn vrouw.
 
De ingrediënten? Stuk voor stuk van topkwaliteit en met veel passie en liefde gemaakt. Een visie die nog altijd geldt bij Hellmann’s trouwens. Het merk gaat vandaag zelfs nog een stapje verder. Hoe dan? De eieren voor Hellmann’s Real komen bijvoorbeeld enkel van vrije uitloopkippen. De olie, die is dan weer op en top plantaardig en dus van nature rijk aan onverzadigde vetten en arm aan de verzadigde variant. Grondstoffen worden in eerste instantie geselecteerd op basis van smaak, maar hun ecologische voetafdruk telt even goed mee. Ook dat is 'good food'.

Nog meer news

Nieuwste VIB berichten :