Inloggen - Inschrijven

Heerlijke zomerdrankjes

02 augustus 2018

Schweppes Tonic Matcha cocktails | Views: 319 keer © Schweppes

Matchathee is de nieuwe groene trend: de eeuwenoude drank is populairder dan ooit en doet het dankzij de exclusieve Schweppes Premium Mixer Tonic Matcha nu ook goed doen bij het aperitief.

Met zijn subtiele en geraffineerde plantaardige toetsen doet de Tonic Matcha het perfect met jenever, gin en mescal. Zin om te experimenteren met de nieuwe Tonic Matcha? Kies dan voor Matcha Solange, de originele cocktail die Bart Mertens van Umami creëerde op basis van mescal, avocadopitsiroop en de nieuwe Premium Mixer Matcha.

Voor de siroop, laat eerst vijf avocadopitten drogen en verwijder de buitenste schil. Snijd de pitten in kleine stukjes en rooster ze in de pan. Voeg een halve liter suikersiroop toe en trek er een plastic folie over zodat het vacuüm trekt. Blender alles zodra het is afgekoeld en zeef tenslotte door een gaasdoek.

Vul vervolgens het glas met ijsblokjes. Voeg 10 ml mescal nuestra soledad, 40 ml tequila, 30 ml vers limoensap en 20 ml avocadopitsiroop toe aan de shaker. Shake en strain in een glas. Overgiet met 120 ml Tonic Matcha en geniet!

Klik op een van de icoontjes en kies je favoriete Lili look!

Kies je persoonlijke lili thema:

blue purple green beige default red