The Voice van Vlaanderen: de Battles komen eraan!

Door Pickx

Deel dit nieuws

In The Voice hebben de coaches hun teams samengesteld. Nu we de Blind Auditions achter de rug hebben, mogen de kandidaten hun stemmen tegen elkaar uitspelen in de  ‘Battles’!

Natalia, Jasper Steverlinck, Koen Wauters en Alex Callier moeten hun team voor de helft uitdunnen, maar de andere coaches kunnen twee talenten van hen stelen. Als er meerdere coaches iemand willen stelen, mogen de kandidaten kiezen met wie ze verdergaan. Bert Gielen, Vincent Pierins, Cathy Van Houcke en David Poltrock zijn de hulpcoaches van dienst. Na de Battles nemen de coaches elk 8 talenten mee naar de liveshows: 6 uit hun eigen team, 2 kandidaten die ze ‘stelen’ uit een ander team. Maar voor het zover is moeten de 48 zangtalenten die de Blind Auditions overleefd hebben het beste van zichzelf tonen.

Natalia is als eerste aan de beurt, en zij speelt de ervaren backingzangeres Jana uit Eeklo uit tegen Jaouad uit Antwerpen, die opviel door zijn natuurlijke uitstraling. Ze brengen het R&B-nummer ‘Let me Love You’ van Ne-Yo. Ook postbode Brent mag het podium op: hij zingt samen met Chris ‘A little less Conversation’ van Elvis Presley. In het team van Alex nemen Kaat en Eva het tegen elkaar op. Zij mogen het beste van zichzelf geven met het nummer ‘Poison & Wine’ van The Civil Wars. ‘Ik wil dat ze Vlaanderen kippenvel bezorgen’, vertelt Alex. Dat belooft alvast.

Je ziet het vrijdag om 20.30 bij vtm


Bekijk deze aflevering van The Voice vrijdag om 20u30 op Skynet dankzij TV Overal!



 Neem het programma op vanop afstand

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top