Innovatieve wandafvoer voor inloopdouche

Door Pickx

Deel dit nieuws

Tegenwoordig zijn inloopdouches enorm populair. Maar vaak is de waterafvoer een storend element. Met het innovatieve douche-element Sanbloc van Geberit is dit probleem opgelost. Dit element integreert de afvoer in de wand en kan in combinatie met de beproefde installatiesystemen (sanitaire lichte wanden) van Geberit worden geïnstalleerd. Het resultaat: een mooie ononderbroken vloer die eenvoudig schoon te maken is.

Het Sanbloc element kan in elk type gemetselde muur worden geïntegreerd. (Minimale dikte van 12,5 cm zonder pleisterwerken en tegels). Met dit douche-element, compatibel met de andere Sanbloc montage-elementen, bespaar je bij de plaatsing tijd en geld. Dankzij de klare taakverdeling tussen de vaklui, verloopt de installatie van je sanitair sneller en eenvoudiger! Nooit meer koude voeten, zelfs vloerverwarming in de doucheruimte kan probleemloos gelegd worden.

De decoratieve sierplaat valt op door zijn geraffineerde afwerking en biedt een discrete aanblik. Het reinigen van het element is kinderspel. De reukafsluiter haal je eenvoudig uit het element, waardoor je makkelijk toegang hebt tot de afvoer én de ingebouwde haarzeef. De reukafsluiter heeft een groot afvoerdebiet 0,85 l/s met een waterslot van 5 cm (dat voldoet aan de norm) om geurhinder te vermijden.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top