Wastafel element Monolith van Geberit

Door Pickx

Deel dit nieuws

Je ideeën voor een badkamerrennovatie zijn eenvoudig en stijlvol te realiseren met de Geberit Monolith. Daarbij  is de hele techniek, zoals een spoelreservoir, verhuld achter een designelement. De designmodules ogen mooi door de glazen afwerking in verschillende kleuren (wit, zwart en ombra). Door dit duidelijk en tijdloos ontwerp passen de Geberit Monolith sanitaire modules voor wastafel, wc en bidet harmonieus in elke badkameromgeving.

De sanitaire modules laten zich zonder structurele wijzigingen aan het gebouw snel installeren. Geberit Monolith geeft je de vrijheid om het ontwerp van je badkamer zonder veel moeite te realiseren. Hun unieke combinatie van functionaliteit en design brengt nieuwe accenten. De wastafelmodule is zo opgevat dat heel makkelijk een muurkraan kan worden geïnstalleerd. De beide zijden van de wastafelmodule kan worden voorzien van schuiven (die zijdelings openschuiven) om toiletartikelen te kunnen wegbergen.

Met Monolith bundelt Geberit alle functies en de volledige sanitaire technologie van een wastafel in één enkele, fraai ontworpen module. Functionele elementen zoals kastruimte, opbergvakken en handdoekhouders zitten samen met de bevestigingen, de aansluitingen voor de watertoevoer en de reukafsluiter vervat in één, knap vormgegeven module, naar wens afwerkbaar met het kraanwerk of de wastafel van uw dromen.

Daniel Irányi en Tom Stäubli van ontwerpstudio Tribecraft uit Zürich wilden de conventionele ruimtelijke patronen in badkamers doorbreken. "Het design van Monolith is vrij onopzichtig. Toch kan je er een krachtig vormstatement mee maken in de badkamer", zegt Tom Stäubli. "Op het stuk van design zagen we heel wat mogelijkheden om het product bijvoorbeeld als een asymmetrisch meubel of als een wandelement te gebruiken", aldus nog Daniel Irányi.

Het Geberit Monolith assortiment is verkrijgbaar bij de erkende verdelers. Richtprijs Geberit Monolith voor wastafels : 1830 EURO (excl. BTW).

Download hier de brochure van Geberit Monolith.
 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top