Een geslaagde editie van Rock Ternat

Door RSS

Deel dit nieuws

Rock Ternat was alweer een daverend succes. Het slechte weer hield de festivalganger niet tegen om er een geweldig weekend van te maken. 

Het grootste najaarsfestival kon weer op duizenden bezoekers rekenen. De 20e verjaardag van Rock Ternat werd in stijl gevierd. Op vrijdag speelden The Subs een ongelooflijk sterke set die menig festivalfan zich nog lang zal herinneren. Ook the Black Box Revelation nam een break van hun Amerikaanse tournee om hier te kunnen optreden. Ze speelden hun grootste hits maar lieten het publiek ook proeven van ‘Crazy White Man’, een nummer van hun splinternieuwe EP. Natuurlijk kan de Ternatse indierockband Freaky Age niet ontbreken op dit festival. Na 6 jaar hebben ze al veel meer ervaring en deden ze Ternat daveren. 

Niemand minder dan Tinie Tempah, die deze zomer nog optrad tijdens de Olympische Spelen, stond dit jaar ook op het Ternatse podium. Reacties van het publiek gingen van ‘geweldig’ tot ‘overdonderend’ . Ook Crookers, Kraantje Pappie, AKS, De Mens, GOOSE en nog vele anderen maakten Rock Ternat grandioos. Op naar de editie 2013!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top